Spor
Giriş Tarihi : 23-06-2017 18:18   Güncelleme : 23-06-2017 18:57

Gerzeli Voleybolcu Olimpiyat Yolunda

Gerzeli Milli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz, Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne (EYOF), katılmaya hazırlanıyor

Gerzeli Voleybolcu Olimpiyat Yolunda
 Avrupa Olimpiyat Komitesi (EOC) tarafından her iki yılda bir düzenlenen, gelecekte Olimpiyat Oyunlarında yarışma potansiyeli bulunan sporcuların katıldığı ve 2017’de 14. kez gerçekleşecek olan Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’ne (EYOF), Gerzeli Milli Voleybolcu Ali Deniz Yılmaz'da katılacak.

Milli Takımla birlikte 23 – 29 Temmuz 2017 tarihleri arasında Macaristan’ın Györ kentinde yapılacak olan Olimpik Yaz Festivaline katılacağı bilgisini gazetemize gelerek bizimle paylaşan Ali Deniz Yılmaz, ''Geçtiğimiz aylarda yapılan Avrupa Şampiyonasından üçüncülük alarak başarıyla döndük. Temmuz ayı sonunda Macaristan'da yapılacak olan Olimpik Yaz Festivaline hazırlanıyoruz. Ağustos ayında da  Bahreyn'de yapılacak olan Dünya Şampiyonasına katılacağız. Miili Takım olarak ülkemize başarılarla dönmek birinci önceliğimiz. Bu süreçte spor sever halkımızın desteklerini bekliyoruz'' dedi.

Yılmaz, spor yaşamında ki başarılarında emeği olan beden eğitimi öğretmenleri Hüseyin Ümit Yılmaz ve Murat Olgunsoy'a verdikleri desteklerden dolayı ayrıca teşekkür etti. 


Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül