Spor
Giriş Tarihi : 27-02-2018 15:10   Güncelleme : 27-02-2018 15:21

Hakem Hatalarına Veryansın Etti!

Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, hakem hatalarından dolayı veryansın etti

Hakem Hatalarına Veryansın Etti!

Sinop Tersane Spor'un, Gerze Gücü Spor'u 2-1 hakem desteği ile mağlup ettiğini söyleyen Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, hakem hatalarından dolayı veryansın etti.

Gerze'de 24 Şubat Cumartesi günü oynanan Gerze Gücü Spor - Sinop Tersane Spor karşılaşmasında 2-1 mağlup olan Gerze Gücü Spor'un kulüp başkanı Fatih Ergün, hakem hataları olduğunu ve maçın taraflı yönetildiğini iddia ederek bu maçta haksız galibiyet kazanıldığını belirtti.

Maçın görüntülerinin kameralarda kayıtlı olduğunu ve hataların bariz bir şekilde göründüğünü söyleyen Ergün, özellikle Sinop Tersane Spor ile yaptıkları karşılaşmalarda hakem hatalarının meydana geldiğini ve kasıtlı olduğu şüphesine kapıldıklarını ifade etti.

Ergün maç sonrasında yaptığı açıklamada; ''Sinop amatör futbol U15 liginde  iddialı ve güçlü kadromuz olmasına istinaden hakemlerin zayıf ve yanlış kararları neticesinde mağlup olduğumuz maç sonucunda maç hakem tarafından nasıl katledilir görmüş olduk. Kaliteli ve güçlü bir kadroya sahip olmamız göz korkuttuğu için Gerze Gücü Spor Kulübü üzerine oyunlar döndüğünü görmekteyiz.  Aldığımız haksız mağlubiyet bizi mücadelemizde daha da hırslandırmış olup şampiyonluk yolundaki iddiamıza bir adım daha yakınlaştırmıştır. Gerzeli spor severleri, kulübümüzü ve futbolcularımızı desteklemeye davet ediyoruz'' dedi.

Gerze Gücü Spor'un bir sonraki maçı Ayancık Belediye Spor'la 3 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynanacak.

Seda ŞengülSeda Şengül