Spor
Giriş Tarihi : 14-09-2020 11:24   Güncelleme : 18-09-2020 12:22

İlk Hazırlık Maçında Galibiyet

Gerze Veteranlar, ilk hazırlık maçında Bafra Veteranlar'ı 3-1 Yendi

İlk Hazırlık Maçında Galibiyet

Gerze Veteranlar , yeni sezon çalışmaları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçında TMFVL Lig ekibi Bafra Veteranlar'ı 3-1 yendi

Gerze Veteranlar, Gerze Şehir Stadında yapılan hazırlık karşılaşmasında Bafra Veteranları 3-1 yendi. Maçın skorunu Selami, Tamer ve Özgür’ün attığı goller belirledi.

İLK MAÇ İÇİN OLUMLU OLDUĞUMUZU SÖYLEYEBİLİRİM

Gerze Veteranlar Yöneticisi Fatih OĞUZ, yeni sezon çalışmaları kapsamında TMVFL Lig ekibi Bafra Veteranlar Spor ile yaptıkları ve 3-1 kazandıkları hazırlık maçında alınan sonucun kendisini mutlu ettiğini söyleyerek, “Bugün Allahın izniyle ilk ciddi hazırlık maçımızı yaptık. Gerze Veteranlar, Bafra Veteranları 3-1 mağlup etti. Bizleri kırmayıp hazırlık maçı için Gerze’ye gelen başta Bafra Veteranların Başkanı Kenan Bey olmak üzere tüm sporcu dostlarımıza teşekkür ediyor ve ayaklarına sağlık diyorum.

Galip geldik mutluyuz. Galibiyetten çok kazasız belasız bir maç oldu onun için daha da mutluyuz. Tebrikler Gerze Veteran Takımı, herkesin ayaklarına sağlık.

Futbolcularımız yüksek tempoda çalışıyor. Bizim isteğimiz de bu. Her maç bizim için önemli çünkü her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. İlk maçımızı kazanmak çok güzel oldu. Tabii çok eksiğimiz var. Takım olarak önümüzdeki haftalarda daha iyi çalışıp, daha iyi bir noktaya gelmemiz lazım. İlk maç için olumlu olduğumuzu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Futbolcularının isteğinden memnun kaldığını anlatan Kulüp Başkanı Hüseyin Danacı ise "İyi bir başlangıç oldu. İlk haftaya baktığımızda şu an yetersiz ama tempomuzu arttıracağız. Lige yaklaştığımızda daha farklı olacak. Tempomuz inşallah istediğimiz seviyede olacak. İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçları var. İnşallah her şey iyi gider." değerlendirmesinde bulundu.

AdminAdmin