Spor
Giriş Tarihi : 31-12-2014 11:15   Güncelleme : 31-12-2014 10:35

JUDO LİG MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Temsilcimiz GERZE JUDO takımı 5.oldu.

JUDO LİG MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
 29 Aralık 2014 tarihinde Bursa 'da Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ve bayanlarda 11, erkeklerde 17 kulübün katıldığı Büyükler birinci ligde yarışacak takımların belirlendiği yükselme müsabakalarında temsilcimiz GERZE JUDO takımı 5.oldu.

Çok iyi mücadele eden temsilcimiz ilk turda rakibi 68 AKSARAY BELEDİYE SPOR KULÜBÜNÜ geçerek ikinci turda namağlup şampiyon olan ORDU JUDO İHTİSAS SPOR KULÜBÜ karşısında mağlup olmuş, repesaj müsabakasında ise SAKARYA AKDEMİR SPOR KULÜBÜNÜ geçmesine rağmen üçüncülük müsabakasında BURSA GEMLİK SPOR KULÜBÜNE yenilmiş ve müsabakayı 5.likle tamamlamıştır.


Müsabakalar sonunda 1. ORDU JUDO İHTİSAS SPOR KULÜBÜ 2. TRABZON SEBAT SPOR KULÜBÜ 3. İSTANBUL SARIYER BLD. SPOR KULÜBÜ 4. BURSA GEMLİK SPOR KULÜBÜ ilk dört dereceyi elde ederek, ilk ikiye giren takımlar 2015 büyükler birinci liginde yarışmaya hak kazanmışlardır.

Ayrıca 2014 büyükler birinci liginde kiralık sporcu olarak yarışan sporcumuz Duygu TOPAL Konya takımı ile birincilik kürsüsüne çıkarak 2015 Süper Lige yükselmişlerdir.


Çocuklarımız yaptıkları mücadelelerle dikkatleri üzerine çekerek ellerinden geleni yapmış ilimizi centilmence en iyi şekilde temsil etmişlerdir.

 

AdminAdmin