Spor
Giriş Tarihi : 15-02-2012 22:59   Güncelleme : 15-02-2012 22:59

Judocularımız Mersin'den Başarıyla Döndüler

Mersin'den Türkiye 5.liği İle Döndüler

Judocularımız Mersin'den Başarıyla Döndüler

Gerze Halk Eğitim Merkezi Judo takımı Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasından Türkiye 5.liği ile döndü.


10 – 12 Şubat tarihi arasında Gerze Halk Eğitim Judo takımı Mersin Yenişehir Belediyesi Macit Özcan Spor salonunda 54 ilden 457 Sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Türkiye Ümitler Judo Şampiyonasında yeni bir başarıya imza attı.



Judocularımızdan Duygu Topalın ümitler kategorisinde elde ettiği Türkiye 5.ligi ile milli takım kampına davet edilebileceği haberi judocularımız ve ilçemizde sevinçle karşılandı.

 

Karşılaşmalardan geri dönen Gerze Halk Eğitim Judo takımımızı makamında kabul eden Gerze Kaymakamı Metin Kubilay sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederek, judo takımının başarısında büyük emekleri olan Judo Antrenörleri Orhan ve Özlenen Akpınar'ı kutlayarak, her şey yeni yetişen sporcu çocuklarımız için olduğunu, onların her şeyi hakkettiğini söyledi.

Judo takımı hocası Orhan Akpınar ise desteklerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’a teşekkürlerini ifade etti. Ve başarının bir araya gelerek oluştuğunu, başarıya ulaşıp başarının devamlılığının önemini belirtti.

 

Ayrıca Akpınar, gençlerin judoyla birlikte hem sosyal açıdan bişeyler kazandığını , ayraca bu tür etkinliklerin Gerze'nin tanıtımına katkı sağladığını ifade etti.

 

Gerze Kaymakamlığında düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Gençlik hizmetleri ve spor müdürü Sümeyye Çalmaz, Gerze Halk Eğitim Müdürü Şükrü Dikici, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Leyla İnan, Judo Antrenörleri Orhan ve Özlenen Akpınar ile başarılı judocular katıldı.




AdminAdmin