Spor
Giriş Tarihi : 25-02-2018 21:21   Güncelleme : 25-02-2018 21:36

Koşar Grup'tan Örnek Davranış

Gerze Belediye Sporun geleneksel olarak sürdürmüş olduğu hafta sonu kahvaltı organizasyonuna bu hafta Koşar Grup Araç Kiralama şirketi sponsor oldu.

Koşar Grup'tan Örnek Davranış

İlçemizin nezih mekânlarından birisi olan Cadde Cafe’de gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda sporcularla birlikte kahvaltı yapan ilçemizin tek ve ilk Rent A Car firma yetkilisi Ferhat Koşar yapmış olduğu açıklamada ''Koşar Grup’un kurucusu babam Hasan Koşar olmak üzere bizler ilçemizde sporun hakettiği noktalara gelmesi amacıyla üzerimize düşen desteği elimizden geldiğince sağlamaya çalışacağız. Bizler gençlerimize sahip çıkan spor kulübümüz Başkanı Uğur Sağır ve diğer yönetici arkadaşlarımıza ve Gerze Belediye spora her türlü desteği sağlayan Sn. Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı’ya şirketimiz adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim, diyerek kendilerine destek sunulmasına vesile olan herkese de teşekkürlerini sundu.

Gerze Belediye Spor As Başkanı Uğur Sağır ise Koşar Grup Araç Kiralama Firması yetkililerine öncelikle yaptırmış oldukları Eşofman için ve Gerze Belediye Spor A takımına verilen ikramdan dolayı Koşar Gruba, spor’a ve sporculara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Cadde Cafe’de ki program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

hakan akbaşhakan akbaş