Spor
Giriş Tarihi : 04-05-2018 12:00   Güncelleme : 04-05-2018 12:18

Kulüp Başkanı Kursa Katıldı

Gerze Gücü Kulüp Başkanı Fatih Ergün, TFF tarafından düzenlenen Antrenör Kursuna katıldı

Kulüp Başkanı Kursa Katıldı

Gerze Gücü Spor Kulübü Başkanı Fatih Ergün, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde Burdur'da düzenlenen TFF Grassroots-C Lisans Antrenör Kursuna katıldı.

Burdur'da gerçekleştirilen ve futbol antrenörlüğünün ilk aşaması olan TFF Grassroots-C Lisans Antrenör Kursunda Türkiye Futbol Federasyonu Milli Takım Antrenörleri Osman Üstünel ve Hakan Yılmaz tarafından verilen eğitimlere katılan Gerze Gücü Kulüp Başkanı Fatih Ergün, 10 gün süren eğitimlerde tecrübeli hocalardan çok şey öğrendiğini belirterek; "Aldığımız eğitimler sonucunda Gerze'ye donanımlı bir şekilde döndük. Gerzemiz'de  futbolun daha kaliteli ve yüksek standartlara gelmesi için imkanlarımızın el verdiği kadar çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burdur'da gerçekleştirilen ve 10 gün süren antrenör kursuna katılarak Gerze Gücü Spor Kulübümüzün futbol takımına daha faydalı olmak için gayret gösteriyoruz. Eğitimler boyunca tecrübeli Milli Takım Antrenörleri bizlerle yakından ilgilendiler" dedi.

Antrenörlük kursunu başarıyla bitiren adaylar amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışındaki kadın liglerinde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev yapabilecek.

Seda ŞengülSeda Şengül