Spor
Giriş Tarihi : 08-06-2012 20:27   Güncelleme : 08-06-2012 20:27

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Turnuvalarda Kazanan Dostluk oldu

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kurumlar arası düzenlenen voleybol turnuvası finali bugün İlçemiz Kapalı Spor Salonunda yapıldı


Bugün saat 18:00’de başlayan karşılaşmaya İlçemiz Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ayhan Şardağ. birçok kurum amiri ve vatandaşlar izledi.




Turnuvalar boyunca oldukça çekişmeli ve seviyeli geçen karşılaşmalarda rakiplerini puan farkına göre eleyen Gerze Belediyesi ve Eğitim Sen Spor finalde birbiriyle karşılaştı.




Yapılan final karşılaşmasında setleri  2-1 alan Gerze Belediye Spor turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.




Karşılaşmalar sonrasında Turnuvayı 1.olarak bitiren Gerze Belediye Spor’a kupasını İlçe Kaymakamı Metin Kubilay verirken, 2.olan Eğitim Sen’e ise ödülünü Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve turnuvanın 3. Halk Eğitim Spor’a ise  kupasını İlçe Emniyet müdür V. Ayhan Şardağ verdi.




Kubilay: turnuvalara katılan

 

Gerze Belediye Spor

Eğitim Sen Spor

Halk Eğitim Spor

Gerzeninsesi Spor,

Atatürk İlköğretim Spor

Müftülük Spor

EML Spor




Turnuvaya katkılarından dolayı takılmalara teşekkür ettikten sonra, Turnuvayı düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu.



Ayrıca Kubilay, 12 Haziran tarihinde ilçemizde düzenlenen Türkiye Hentbol Turnuvasında Gerze halkının yine aynı şekilde destek vereceğini bu turnuvanında kardeşlik ve dostluk içinde geçeceğini ifade etti.
























AdminAdmin