Spor
Giriş Tarihi : 23-02-2020 18:47   Güncelleme : 23-02-2020 20:32

Maçta Adrenalin Doruktaydı

Taraftar Maçın Heyecanı ve temposuyla hop oturdu hop kalktı.

Maçta Adrenalin Doruktaydı

Sinop Büyükler Amatör Ligi'nde sezonun ikinci yarısının ilk maçında şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen temsilcimiz Gerze Belediye Spor, Sinop Spor'u kendi sahasında konuk etti.

Maç öncesinde iki takım taraftarları da trübünde ki yerlerini doldururken, kulüp başkanları da bir araya gelerek objektiflere dostluk mesajları verdiler.

Hakemin başlama düdüğüyle birlikte kıran kırana bir mücadele sergilenirken zaman zaman yaşanan sertlikler futbolcular arasında tartışmalara neden oldu. İlk yarının oldukça sertlik içinde geçmesinde hakemin verdiği kararların etkisinin büyük olduğunu kaydedildi.

İlk yarıyı 0-0 kapatan takımlar, ikinci yarı her iki takımda oldukça baskın oynarken, maçın 64. dakikasında savunmamızda ki hatadan faydalanan Sinop Sporlu futbolcu topu filelerle buluşturdu

Rakip takımın üstünlüğü ele geçirmesinin ardından orta hakemin kararları futbolcular arasında münakaşaların yaşanmasına zemin hazırlarken, bir an olsun temponun düşmediği oyunda Gerze Belediye sporlu Ali'nin ceza sahası yayından75.dakika attığı golle skor 1-1 olarak dengeledi.

Skoru beraberliğe getiren temsilcimiz baskılı oyununu rakip takıma kabul ettirirken 85.dakika da ise maçın kahramanlarından Sinan, attığı harika golle takımımızı 2-1 öne geçirdi. Gol sevincini taraftarlarımızla birlikte kutlayan oyuncumuza, abartılı gol sevinci sebebiyle ikinci sarı kartı göstererek oyun dışı bıraktı.

Maçın uzatmalarında skoru koruma adına kapanan temsilcimiz rakip oyuncunun ceza sahası içerisinde kendisini bırakması sonucu hakemin penaltı kararıyla bir kez daha gerildi ve Mahmut'un ayağından kazandığı penaltı golüyle Sinop Spor skoru 2-2'ye getirdi.

Oldukça gergin geçen maç 2-2'lik skorla sona ererken temsilcimiz Gerze Belediye Spor, en yakın rakibi Sinop Spor'la olan 5 puanlık farkı korumasını bildi. Ancak hakemin bitiş düdüğüyle birlikte futbolcular arasında ki gerginlik üst seviyelere çıktı ve ortaya istenmeyen görüntüler çıktı.

Karşılaşma sonrası yaşanan arbede de futbolcular arasında kavga çıkarken trübünleri sakinleştirmek de oldukça zor oldu. Kulüp Başkanı Cengiz TOPUZ ve Teknik Direktör Orhan Börekçi iki takım sporcularını ayırmak için ellerinden gelen mücadeleyi sergilediler.

Saha içinde ve saha dışında yaşanan olaylar, Emniyet teşkilatının da müdahalesiyle son buldu ve temsilcimiz şampiyonluk yolunda geçtiği bu önemli virajı taraftarlarımızla birlikte doyasıya kutladı

hakan akbaşhakan akbaş