Spor
Giriş Tarihi : 09-03-2020 13:43

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUĞA

Namağlup Gerze Belediye Spor Zorlu Erfelek Deplasmanından 3 Puan Aldı

NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUĞA

Sinop Büyükler 1. Amatör Ligi'nde 10. Hafta şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen temsilcimiz üç eksik as oyuncuya rağmen çıktığı karşılaşmada Erfelek Spor u evinde 1-0 yendi.

8/03/2020 Pazar günü Erfelek şehir stadında Erfelek sporun konuğu temsilcimiz Gerze Belediye Spor oldu. 13.30’da başlayan maça ilgi yoğun olurken,  kulüp başkanları da karşılaşma öncesi bir araya gelerek dostluk mesajları verdiler.

Hakemin başlama düdüğüyle birlikte kıyasıya bir mücadele sergileyen her iki takım da ilk yarıyı golsüz kapattı.

İkinci yarıda ise temsilcimiz Gerze Belediye Spor kurmuş olduğu baskın oyunuyla 46. dakikada Özkan’ın attığı gölle 1-0 öne geçti. Oyun boyunca Erfelek Sporun maç içinde atakları olsa da Gerze Belediye Sporun gösterdiği baskın mücadele sonucu karşılaşma Gerze Belediye Sporun 1 – 0 ‘lık galibiyetiyle sona erdi.

Lig boyunca hiçbir yerden eli boş dönmeyen Gerze Belediye Spor, Erfelek’ten de 3 puanı alarak evine geri döndü. Namağlup unvanını korumasıyla 22 puana yükseldi.

MAÇIN HAKEMLERİ

ORTA HAKEM - Erdal YILMAZ

1.YARDIMCI HAKEM-Esra ÖZTÜRK

2. YARDIMCI HAHAKEM-Mustafa GENÇEL

GÖZLEMCİ Hamza ÇELİKER

Diğer bir temsilcimiz Gerze Spor ise ilçe Şehir Stadyumu’nda Durağan Spor’u ağırladı. Maçı son dakikalara kadar 2-1 üstünlükle götüren temsilcimiz son dakikalarda yediği golle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

BÜYÜKLER LİGİ TOPLU SONUÇLAR

ERFELEK SP- GERZE BLD 0-1

GERZESPOR-DURAĞAN SP 2-2

AY CEVİZLİ -SİNOP SPOR 1-5

BAL. LİGİ

BOYABAT 1868-ALTINORDU 3-0

AdminAdmin