Spor
Giriş Tarihi : 13-02-2017 14:54   Güncelleme : 13-02-2017 16:15

Sağır, ''Puan Kaybedilen 3 Maçta da Aynı Hakem''

Gerze Belediye Spor, 12 Şubat Pazar günü kendi evinde Durağan Spor'u misafir etti

Sağır, ''Puan Kaybedilen 3 Maçta da Aynı Hakem''
 Temsilcimiz Gerze Belediye Spor, 12 Şubat Pazar günü kendi evinde Durağan Spor'u misafir etti. Gerze ilçe stadında oynanan maç temsilcimizin oynadığı etkili ve centilmen futbol sonucunda 7-2 olarak sonuçlandı.

Gerze Belediye Spor, ligin 10. haftasında elde ettiği galibiyetle ligin ikinci sırasındaki yerini korudu. Temsilcimiz 11. Haftada Boyabat Esnaf Sporla deplasmanda karşılaşacak. Lider Sinop Spor'un en yakın takipçisi olan Gerze Belediye Spor'un Kulüp Başkanı Uğur Sağır, futbolcular arasındaki inanç ve yardımlaşmaya dikkat çekerek tüm Gerze halkının desteği ile birlikte ipi göğüsleyeceklerini ifade etti.

Sağır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da hakem hatalarına değinerek Futbolu gölgeleyen kararlar verilmesinden dolayı üzüntüsünü dile getirdi. Sağır, facebook hesabından yaptığı açıklamada '' A Takımda puan kaybettiğimiz üç müsabakada da hakem komitesi tarafından maçımıza aynı hakem atanması ne kadar tesadüfse kulübümüzün başarı ve alt yapı çalışmaları da o kadar tesadüftür.... altyapı çalışmaları daha yeni olan kulübümüz skorları değil sporcu sayısını ve imkanları büyütüp yükseltmeyi hedeflemektedir...ama art niyeti asla kabul edemeyiz ''sen 8-0 yenen takımın başkanı değil misin daha neye itiraz ediyorsun diyen hakem hatalarını onların acemiliği kabul et diyen yetkili kişiyi de ...eli ile gol atan futbolcuyu görmediğini söyleyen hakem arkadaşı...kendisine ne biçim maç yönetiyorsun beni atamazsın at da görelim diyen rakip futbolcuya çok biliyorsan gel sen yönet diyen hakem arkadaşı da duymuş olmamız bunun en temel kanıtıdır... daha ilk dakikada kırmızı kart ve alakasız penaltılarla galibiyeti ve güzel futbolunun gölgelendiğini düşündüğümüz takım için de üzülüyoruz...belki haksız olduğumuz ve kızgınlıkla söylemler ve düşüncelerimizde yanılıyor olabiliriz... ama yani biraz dikkat... özellikle alt yapı maçlarında amaç sporcuları eğitmek olduğunun  unutulmamasını istiyoruz........ mücadele edip ter döken bütün sporcu ve hakem arkadaşları tebrik ediyor ve alkışlıyoruz '' paylaşımında bulundu.

Diğer Kulüplere Örnek Oldular

Hafta sonu Durağan ile oynan maçın ardından birlikte yemek yiyen iki takım dostluk örneği gösterdi. Gerze Belediye Spor Kulübü lokalinde birlikte yemek yiyen iki takım oyuncuları ve kulüp yöneticileri sergiledikleri tutumla diğer kulüplere örnek oldular.

Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, yemek sonrası yaptığı açıklamada ''Ülke olarak o kadar sıkıntılı günlerden geçiyoruz ki, kardeşliği, dostluğu, beraber yaşama olgusunu mumla arıyoruz. İşte böyle bir ortamda sporun etkisi, paylaşımcılığı ve insanları birleştirici özelliği daha bir kıymetli oluyor. Sanki kaybetmeye yüz tuttuğumuz değerlerimiz bu sihirli eğlence ile filizleniyor, yaşamayı sürdürüyor'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül