Spor
Giriş Tarihi : 04-05-2016 10:06   Güncelleme : 04-05-2016 12:10

Şampiyon Türk Eğitim SEN

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası dün akşam yapılan final maçlarıyla sona erdi

Şampiyon Türk Eğitim SEN
 Turnuvada toplam 7 takım birbirleriyle mücadele etti.

15 gün süren turnuvanın final maçlarında 3. ve 4.lük için mücadele edecek olan takımlardan Gerze Eğitim SEN maça çıkmadı. Gerzenin Sesi Gazetesi rakibinin maça çıkmaması üzerine hakemlerin aldığı kararla 3. oldu.

Daha sonra 1. ve 2.lik maçlarında, Türk Eğitim SEN ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Voleybol takımları karşılaşarak kıran kırana bir maç ortaya koydular. Takımların seyrine doyumsuz, heyecanı yüksek bir maç gerçekleştirmeleri izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Maçta, ilk seti Türk Eğitim SEN alırken ikinci sette İlçe Tarım beraberliği yakaladı. 3. seti Türk Eğitim SEN 4. Seti İlçe Tarım almasının ardından durum 2-2 oldu. 5. sete uzayan maç çekişmeli anlara sahne oldu. Son seti alarak beraberliği bozan taraf Türk Eğitim SEN oldu ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.  

Bahar Kupası Voleybol Turnuvası 2016 Şampiyonu Türk Eğitim SEN Oyuncularına kupalarını İlçemiz Kaymakamı Bülent Bayraktar takdim etti.

İkinci olan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü takımına kupasını, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı takdim etti.

Turnuvayı 3. olarak bitiren Gazetemiz takımına kupasını, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz verdi.

Dereceye giren takımlara kupalarının verilmesinin ve çekilen toplu hatıra fotoğraflarının ardından turnuva sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül