Spor
Giriş Tarihi : 19-11-2016 16:20   Güncelleme : 21-11-2016 12:38

Taekwondo'nun Geleceği Gerzeli Sporcular

Taekwondo Milli Takım Antrenörü Şaban Değermenci, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan tekvandocuların antrenmanlarını izlemek için Gerze’ye geldi

Taekwondo'nun Geleceği Gerzeli Sporcular

Taekwondo Milli Takım Antrenörü Şaban Değermenci, Halk Eğitim Müdürlüğü Taekwondocularının antrenmanlarını izlemek için Gerze’ye geldi.

Sporcuların gelişimi ve ilçedeki Taekwondo'ya ilgi ve alakayı ölçmeye geldiğini belirten Değermenci, Halk Eğitim Taekwondo Antrenörü Yücel Altun’u kastederek, “hocamız tekvandonun bayrağını burada tutuyor, yukarı taşıyor. Hocamıza daha çok sahip çıkmamız lazım. Ne kadar destek çıkarsak, ilçede Taekwondo o kadar ileri gider şeklinde konuştu.

Türkiye şampiyonasında yarışma fırsatı yakalayacaklar

Altun da, aynı zamanda Tekvando Sinop İl Temsilcisi olan Değermenci’ye, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve sporcu velilerine destekleri için teşekkür etti. “Yeni sezon Ocak ayında başlıyor. Biz şimdiden sistemli bir şekilde çalışmaya başladık” dedi. Altun, “yeni sezonda dereceye giren il birincileri, Türkiye şampiyonasında yarışma fırsatı yakalayacak” şeklinde konuştu.

Erkan TaşErkan Taş