Spor
Giriş Tarihi : 23-07-2020 18:02   Güncelleme : 23-07-2020 18:26

TMVFL Orta Karadeniz Bölge Toplantısı Gerze'de Yapıldı

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Orta Karadeniz Bölgesi TMVFL 2020-2021 Zafer Men Sezon öncesi bilgilendirme toplantısı Gerze’de yapıldı

TMVFL Orta Karadeniz Bölge Toplantısı Gerze'de Yapıldı

22 Temmuz çarşamba günü saat 16:00'da Gerze' de yapılan toplantıya TMVFL Federasyon Başkanı Kenan Gürsu, TMVFL Başkan Vekili Mustafa Eksioğlu, TMVFL Milli Karma Sportif Direktörü Güvenç Kurtar, TMVFL Bölge Temsilciler Kurulu Başkanı Ali Şahin, TMVFL Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan ile birlikte ligde yer alacak olan kulüp başkan ve yöneticileri katıldı.

EV SAHİBİ GERZE VETERANLAR

Bu sene ilk defa TMVFL Futbol Liginde yer alacak olan Gerze Veteranlar Takımı Kaldi Cafe'de toplantıya ev sahipliği yaptı.

Lige katılacak olan takımlarla sözleşmeler imzalandı. Sözleşmelerle beraber lige katılan takımlara TMVFL Logolu saat hediye edildi. Sözleşme imzalayan takımlar;

1. Samsun Masterler FK,

2. Çorum Veteranlar,

3. Ordu Şöhretler,

4. Ünye Veteranlar,

5. Bafra Veteranlar,

6. Gerze Veteranlar,

7. Ayancık Veteranlar,

8. Sinop Tersanespor,

9. Boyabat Veteranlar,

10. Boyabat Çeltikspor Veteranlar,

11. Durağan Veteranlar.

Şampiyonluk Kupası Samsun Masterler Fk Takımına Verildi

TMVFL 2019-2020 Sezonu Orta Karadeniz Bölgesi Şampiyonu Samsun Masterler FK Takımına şampiyonluk kupası TMVFL Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu tarafından Samsun Masterler Başkanı Mehmet İşman'a verildi.

Fairy-Play Ödülü Durağan Veteranlar Takımına Verildi

TMVFL 2019-2020 sezonunda Orta Karadeniz Bölgesi Fairy-play ödülünü TMVFL Sportif Direktörü Güvenç Kurtar tarafından Durağan Veteranlar Takımı Başkanı Harun Özlüoğlu'ya verildi.

Ali Doğan 'a Üstün Başarı Plaketi Verildi

2015 yılından itibaren TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi görevini başarı ile sürdüren Ali Doğan' a Federasyon Başkanı Kenan Gürsu tarafından üstün başarı plaketi verildi.

2020-2021 TMVFL Zafer Men Sezonu Bilgilendirme toplantısı Gerze'de ki Gerze Veteranlar yöneticisi Fatih Oğuz ve Kadir Bakır'ın organizasyonunda CALDİ CAFE 'de yapıldı. Batı ve Orta Karadeniz Bölge Temsilcisi Ali Doğan'ın moderatörlüğünde yapılan toplantıda talimat ve statülerin yer aldığı kitapçıklar takımlara verildi. Toplantı, yeni sezon ile ilgili değerlendirmelerin yapılmasının ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

AdminAdmin