Spor
Giriş Tarihi : 18-07-2017 15:33   Güncelleme : 18-07-2017 16:06

Türkiye 7.'si Oldu

Gerzeli Judocu Özgün Munis Yenice, Türkiye Şampiyonasında 7. Oldu

Türkiye 7.'si Oldu
 Demokrasi ve Şehitler Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasına katılan Gerze Belediye Spor Kulübü judocuları şampiyonadan dereceyle döndüler.

14-15-16 Temmuz tarihlerinde Aksaray Hasan Dağı Spor Salonu'nda yapılan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasına 6 sporcuyla katılan Gerze Belediye Spor Judocularından Özgün Munis Yenice, Türkiye 7.'si oldu.

Gerze Belediye Spor Kulübü Judo antrenörü İsa Küçük, şampiyona dönüşü yaptığı açıklamada; ''Judocu öğrencilerimizden Özgün Munis Yenice, şampiyonada Türkiye yedincisi oldu. Sporcu kardeşimizi tebrik ediyorum. Gerze'nin uluslararası müsabakalarda adını duyurmaya gayret ediyoruz. İnşallah daha iyi derecelerle ilimizi ve ilçemizi temsil etmeye devam edeceğiz'' diyerek sporculara verdiği destekten dolayı Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya ayrıca teşekkür etti.

Şampiyona sonunda iller sıralamasında Kocaeli 6 altın, 5 gümüş ve 8 bronz madalya ile birinci olurken, İkinciliği Manisa 3 altın, 3 gümüş ve 4 bronz ile elde etti. Ankara ise bir altın, 2 gümüş ve 2 bronz ile şampiyonayı üçüncü sırada tamamladı.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül