Spor
Giriş Tarihi : 13-04-2018 12:39   Güncelleme : 16-04-2018 17:24

Türkiye Finallerinde Gerze'yi Temsil Edecekler

Gerze Halk Eğitim Güreş Takımı Sporcuları, 25 Birincilikle katılmaya hak kazandıkları Türkiye Finallerinde Gerze'yi temsil edecekler

Türkiye Finallerinde Gerze'yi Temsil Edecekler

Gerze Halk Eğitim Güreş Takımının sporcuları, grekoromen ve serbest stilde kazandıkları 25 birincilik ile katılmaya hak kazandıkları Türkiye Finallerine gitmeye hazırlanıyorlar.

Yozgat, Sivas ve Aksaray'da ayrı dallarda 13-14 yaş grubunda yapılacak olan final müsabakalarına katılmaya hazırlanan güreş takımının tecrübeli antrenörü Adil Yiğit, elde ettikleri başarılar sonrası değerlendirmede bulundu. Gerze'de yıllardır güreşe hizmet ettiğine dikkati çeken Yiğit, " Sinop ilini artık aştık. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğudur. Öğrencilerimizle aralıksız sürdürdüğümüz antrenmanlar final müsabakalarında İnşallah meyvesini verecek" dedi.

Sponsora ihtiyacımız var
Güreş takımının maddi imkansızlıklara rağmen bir çok başarı elde ederek Gerze'nin ismini bir çok il ve bölgede duyurduklarını söyleyen Yiğit, "Çocuklar müsabakalara eşofmansız çıkıyor. malzeme eksikliğimiz var. Gençlere sahip çıkılmıyor. 30 Sporcumuzun olduğu güreş takımımıza destek bekliyoruz. Bu gençler imkansızlıklara rağmen büyük başarılar elde ediyor ve memleketimizin ismini duyuruyorlar" ifadelerini kullandı.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül