Spor
Giriş Tarihi : 13-01-2019 21:13   Güncelleme : 13-01-2019 21:34

Üç Haftanın Ardından Galibiyetle Tanıştı

Gerze Belediye Spor 3. Haftanın Ardından Galibiyetle Tanıştı

Üç Haftanın Ardından Galibiyetle Tanıştı

2018-2019 sezonuna namağlup şampiyon ünvanlıyla giren ve sezonun en büyük favorisi olarak gösterilen temsilcimiz Gerze Belediye spor 3.hafta sonunda galibiyetle tanıştı.

Ligin ilk iki haftasında aldığı iki beraberlikle hayal kırıklığı oluşan temsilcimiz üçüncü haftada zor saha koşulları önünde Türkeli Belediyespor’u misafir etti.

Gerek zeminin kötü olması, gerekse de maç gününe kadar ilçemizde yaşanan yoğun yağış sebebiyle çamur deryasını andıran Şehir Stadı’nda gerçekleşen müsabakaya temsilcimiz baskılı oyunuyla başladı.

Rakibi üzerinde sergilediği baskılı oyun, taraftar desteği teknik heyet tarafından takdir toplarken, karşılaşmanın 30. dakikasında Mahmut Özyılmaz’ın penaltı dan attığı golle takımımız 1 sıfır öne geçti.

Maçın ilerleyen dakikalarında rakip kalecinin kırmızı kart görmesi sonucu karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Türkeli Belediye spor maç sonuna kadar bir varlık gösteremeyince müsabaka temsilcimiz Gerze Belediye spor’ un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

3.hafta sonunda ilk galibiyetiyle tanışan temsilcimiz bir sonra ki hafta rakibi Boyabat 1868 Spor. Boyabat deplasmanından galibiyetle dönüp aradaki puan farkını kapatmayı hedefleyen temsilcimiz, yakaladığı çıkışı devam ettirip sezon sonunda şampiyonluğu ve BAL’ı hedeflemektedir.

Her yağış sonrasında çamur deryasına bekleyen ve hala yapılmayı bekleyen Gerze Şehir Stadından bir görüntü.... YORUM SİZE AİT

hakan akbaşhakan akbaş