Spor
Giriş Tarihi : 28-07-2017 13:27   Güncelleme : 28-07-2017 13:21

Ünlü Futbolcu Sinopspor'la Sözleşme İmzalamaya Geliyor

Ünlü futbolcu İbrahim Teteh Bangura Sinopspor ile anlaşma yapmak için yarın Sinop’a geliyor

Ünlü Futbolcu Sinopspor'la Sözleşme İmzalamaya Geliyor

Ünlü futbolcu İbrahim Teteh Bangura Sinopspor ile anlaşma yapmak için yarın Sinop’a geliyor.

 

Süper Ligde Bursaspor’da, birinci ligde ise Şanlıurfaspor’da  forma giyen Sierra Leoneli  futbolcu bu yıl Bölgesel amatör lig (BAL) da 3.lige çıkmak için şampiyonluk mücadelesi verecek olan mor-beyaz renkli Sinopspor’da top koşturacak.

 

Amatörlig’in en büyük ve flaş transferlerinden birini gerçekleştirecek olan Sinopspor’da hedef 3.lige çıkmak. Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan bu sene çok güçlü bir takım kurmaya çalıştıklarını ve hedeflerinin şampiyon olarak 3. lige çıkmak olduklarını belirterek “ ünlü futbolcu Bangura ile yarın Sinop’ta transfer sözleşmesi imzalayacağız. Futbolcumuz yarın sabah İstanbul uçağı ile Sinop’a gelecek. Şehir stadyumunda imza töreni yapmayı planlıyoruz” diyerek, Sinopspor taraftarlarını ünlü futbolcu Bangura’yı karşılamak için yarın Sinop Havalimanı’nda beklediklerini belirtti.

 

Bursaspor’un en pahalı transferi

Başarılı futbolcu İbrahim Teteh Bangura 2011 yılında İsveç'in AIK takımından 2.8 Milyon Euro bonservis bedeliyle Bursaspor'a transfer olarak 5 yıllık sözleşme imzaladı ve o dönem Bursaspor tarihinin en pahalı transferi olmuştu. 2013 yılında Türkiye'den erken ayrılan Bangura İsrail'in Beitar Jerusalem, İsveç'in Mjalby, Gais takımlarında forma giydi. Sierra Leone Milli takımıyla 5 maçta 1 gol atan Bangura Süper Ligde 34 maç 6 gol, TFF 1.Ligde 7 maç 3 gol kaydetti.

Erkan TaşErkan Taş