Spor
Giriş Tarihi : 23-12-2014 12:35   Güncelleme : 23-12-2014 12:19

Vizelerini Aldılar

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Judo Antrenör ve Hakemlerinin katılımının zorunlu olduğu 2015 Vize Eğitim ve Gelişim Semineri 289 Antrenör 142 Hakemin katılımı ile 11-14 Aralık Tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti.

Vizelerini Aldılar
 Gerze HEM Judo Antrenörleri Özlenen ve Orhan AKPINAR ile çiçeği burnunda judo hakemi Gamze Anıl AYDIN’ın da yer aldığı seminerde Hakem Kuralları ile ilgili EJU ve IJF Hakem Kurulu üyesi Metin ÖZKAN ile birlikte EJU Beynelminel Hakemi Bünyamin ER, MHK Başkanı Fikret Papur eğitimler verdi.

Uygulama eğitimleri ise Eğitim Kurulu hocası Yard.Doç.Dr.Önder KARAKOÇ, Fatih AKCAN, Mehmet YILMAZ Spor Sakatlanmaları Sağlık Kurulu Üyemiz Yard.Doç.Dr. Ahmet ALYANAK tarafından verdi. Federasyon Başkanımız Sn. Fatih Uysal, Genel Sekreterimiz Rahman EMEKSİZ, Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Yusuf ÖZIŞIK ve İstanbul bölgesi ünlü gazetecilerimizden Sn. Muzaffer ILICAK Eski Judo Federasyonu Başkanlarımızdan Sn. Natık Canca, Eski Genel Sekreterimiz, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Burhanettin Hacı Caferoğlu 'da geldiler ve birer konuşma yaptılar.Ünlü Spor duayeni Namık EKİN’de verdiği eğitimin ardından Antrenör ve hakemler için çıkarmış olduğu kitabını imzaladı. Seminerin son günü sınav sonrası başarılı olan Antrenör ve Hakemlere Seminer belgesi ve Vize kartları dağıtıldı.

hakan akbaşhakan akbaş