Spor
Giriş Tarihi : 13-01-2018 14:22   Güncelleme : 13-01-2018 14:45

Yeni Kuşaklarına Kavuştular

Gerze Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı'nın Sporcuları İlçemiz Kapalı Spor Salonunda yapılan kuşak töreniyle yeni kuşaklarına kavuştular

Yeni Kuşaklarına Kavuştular

Gerze Belediyesi Spor Kulübü Judo Takımı'nın Sporcuları İlçemiz Kapalı Spor Salonunda yapılan kuşak töreniyle yeni kuşaklarına kavuştular.

Sporculara kuşaklarını Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, Antrenör İsa Küçük ve veliler verdi.

Kuşak töreni öncesinde sporculara kısa bir konuşma yapan GHSİ Müdürü İsmail Karaman, Judo sporunun Gerze'de önemli bir yere geldiğini ve bu başarının daha da ileriye taşınmasında gereken tüm destek için ilçe müdürlüğü olarak hazır olduklarını söyledi. Yeni kuşaklarına kavuşan sporcuları  kutlayan Karaman, beyaz kuşaktan sarı kuşağa geçen sporculara belgelerini ve kuşaklarını tek tek teslim etti.

Gerze Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır'da bir üst kuşağa geçen sporcuları tebrik ederek başladığı konuşmasında; ''Sizlerden daha iyi başarılar bekliyorum. Yakaladığınız başarılar bizleri gururlandırıyor.  Aldığınız her madalya da bizleri mutlu ediyor. Sizlerin geleceği bizler için çok önemli. Sevgili İsa Küçük gibi tecrübeli hocalarımızla çalışıyor olmak bizim için şans. Yeni ve güzel başarılara ulaşmanızı temenni ediyor hepinizi kutluyorum'' ifadelerini kullandı.

2017 yılı içinde yapılan müsabakalar sonucunda başarılı dereceler elde eden genç sporcular; 1-Onur Can Uysal 60Kg'da, 2-Emre Köstek 66Kg'da, 3-Umut Can Teke 55Kg'da 19-20-21 Ocak tarihlerinde Mersin'de yapılacak olan Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi ve ilçemizi temsil edecekler.

Yıl için başarı sağlayan diğer sporcuların isimleri ise şöyle;

Özgün munis yenice Türkiye 7.si
Enes Kılıçalp Karadeniz 1.si
Tunahan Çakır Karadeniz 1.si
Burcu Kocabaş Karadeniz 2.si
Hüseyin Efe Akçaoğlu Karadeniz 3.sü

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül