Yaşam
Giriş Tarihi : 18-05-2015 12:20   Güncelleme : 18-05-2015 11:55

Çocukların Yeni Gözdesi: Zıp Zıp Baba

Sinop’ta çocuklar artık gönüllerince eğlenebilecek. Kent merkezinde çocukların eğlenebilmesi için Musa Özen tarafından yeni ve rengarenk bir mekan açıldı.

Çocukların Yeni Gözdesi: Zıp Zıp Baba

 Çocuklar, kapalı mekanda kurulan birbirinden ilginç oyun gruplarında oldukça ucuz bir rakamla gönüllerince eğlenebilecek. Eski Melek Düğün salonunun bulunduğu alanda açılan Zıp Zıp Baba adlı çocuk oyun ve eğlence merkezinin işletmecisi Musa Özen, daha ilk günden çocukların ve velilerin büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi. Konuşmasında Zıp Zıp Baba’yı tanıtan Musa Özen; “Şu anda sınırsız eğlence hizmeti veriyoruz. Burada çocukların evcilik oynayabilecekleri, mutfak gruplarından tutun, havuzlardan, zıp zıplara, uzaktan kumandalı arabalara kadar bir çok eğlence ürünü çocukların hizmetine sunduk. Daha sonra yapacağımız eklentilerle, 70 yaşındaki bir vatandaşımızda torunuyla burada eğlenip güzel vakit geçirebilecek. Ayrıca ikinci katımızı sinema salonu, playstation odası ve yaş günü kutlamalarına özel bir mekan haline getirdik.. Ücretlerimiz ise oldukça makul. Bar-kod sistemi kurduk. 1 saatimiz 10 TL. 10 TL karşılığında çocuklarımız istediği oyun gruplarında 1 saat boyunca gönlünce eğlenebiliyor. 1 saati aştığında her saat için 5 TL alıyoruz. Ben bütün çocuklarımızı davet ediyorum!” diye konuştu.

Zıp Zıp babadan çocuklar kadar ebeveynlerde memnun, gün içerisinde iş esnasında çocuklarını gönül rahatlığı ile Zıp Zıp babaya bıraktıklarını ve her biri çocuk gelişim mezunu olan gözetmenlerin çocukları ile birebir ilgilendiğini ifade eden büyükler, ayrıca kendilerinin de jet ski ile keyifli vakit geçirdikleri bir mekan olduğunu sözlerine eklediler.

İşletme sahibi Musa Özen, ileriki aylarda bir Erfelek güzergahında hayvanat bahçesi ve yine Zıp Zıp baba bünyesinde bir restoran kuracağının da müjdesini veriyor. 

AdminAdmin