Yaşam
Giriş Tarihi : 29-01-2020 10:33

Elazığ’a Bir El De Gerzeliler Derneğinden

İstanbul Sultanbeyli Gerzeliler Derneği Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası Mevlid-i Şerif okuttu

Elazığ’a Bir El De Gerzeliler Derneğinden

Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası, Sultanbeyli Gerzeliler Derneği bünyesinde hayatını kaybeden kardeşlerimizin ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerifin ardından, deprem sonrası mağdur olan vatandaşlarımız için yardım etmek isteyen dernek üyeleri aralarında para topladı. Elazığ için maddi ve manevi olarak hayra giren Sultanbeyli Gerzeliler Derneği adına Mustafa Civelek program sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Civelek dernek ile bir kez daha gurur duyduğunu söyleyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yaptığı paylaşım ise şu şekilde; “Gerzeliler Derneğimizde Elazığ’da depremde hayatını kaybeden kardeşlerimiz adına düzenlemiş olduğumuz Mevlid-i Şerif programımız, akabinde maddi yardım kampanyamız başarıyla gerçekleşti. Programda emeği geçen Dernek Başkanımız Mecit Patı beyefendi olmak üzere programımıza katılan Sultanbeyli Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Ali Tombaş Bey ve yönetim kuruluna, mahalle muhtarlarımıza, derneğimizin sahibi kıymetli üyelerimize, bu akşamki ikramları üstlenen dernek ağalarımız Mehmet Usta, Erkan Altun Bey’e, emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Derneğimizle bir kez daha gurur duydum. İyi ki varsınız” şeklinde oldu.

AdminAdmin