Yaşam
Giriş Tarihi : 17-04-2018 17:57   Güncelleme : 17-04-2018 18:09

Gerzeli esnaftan Mehmetçiğe bayraklı destek

Acısu Köyü'nün en yüksek noktasına 12 metre uzunluğunda bayrak direği dikerek hep bir ağızdan okudukları İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağını göndere çektiler

Gerzeli esnaftan Mehmetçiğe bayraklı destek

Acısu Köyü'nün en yüksek noktasına 12 metre uzunluğunda bayrak direği dikerek hep bir ağızdan okudukları İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağını göndere çektiler.

Yurt içi ve yurt dışında devam eden operasyonlara katılan Mehmetçiğe, destek olmak amacıyla harekete geçen Gerzeli esnaf Yaşar Kunduz, köyünün en yüksek noktasına 12 metre uzunluğunda bayrak direği dikerek 6 metre büyüklüğündeki dev Türk Bayrağı'nı göndere çekti.

Kunduz, arkadaşlarının yardımıyla 12 metrelik bayrak direğini, Acısu tepesine çıkarmakta oldukça zorlandıklarını belirterek; "Bayrağın dikileceği alana karar verdikten sonra 12 metrelik bayrak direğini yere sabitledik. Ardından 6 Metre büyüklüğündeki Al Bayrağımızı İstiklal Marşı eşliğinde göndere çektik" dedi.

"Askerimizin yanındayız"
"Ordumuza destek olmak, terör örgütleriyle mücadele eden askerlerimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla böyle bir eylemde bulunduk" diyen Kunduz, "Türk Milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğünün sembolü olan Şanlı Bayrağımız, bundan sonra Acısu tepesinde tüm ihtişamıyla dalgalanacak. Yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül