Yaşam
Giriş Tarihi : 19-12-2018 09:31   Güncelleme : 19-12-2018 09:47

İkinci Şube Boyabat'a

Güneş Ticaret, Gerze Vestel Şubesinin ardından ikinci şubesini Boyabat’ta açtı

İkinci Şube Boyabat'a

Gerze’de uzun yıllardır beyaz eşya ve ev elektroniğinde perakende hizmet veren Güneş Ticaret, Gerze Vestel Şubesinin ardından ikinci şubesini Boyabat’ta açtı.

Her geçen gün müşteri ağını genişleten ve Gerze dışında da ticari faaliyetlerine devam eden Vestel Gerze Şubesinin sahibi Muttalip Baş, Boyabat’ta da şube açmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Baş, “Boyabat’ta bulunan Türkcell bayimiz nedeniyle sürekli iletişim ve temas halindeydik. Vestel Şubemizin ikincisini de açmamızla birlikte artık bir ayağımız Boyabat’ta olacak. Geniş ürün yelpazemiz ve uygun fiyatlarımızla artık Boyabat halkı da tanışacak” dedi.

18 Aralık Salı günü saat 13.00’de yapılan açılışın kurdelesini Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çeltikçi birlikte kesti.

Açılışa ayrıca Gerze Kaymakamı Murat Güven, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, Ak Parti Gerze Teşkilatından bazı partililer katıldı.

Açılış sonrası misafirlere ikram da bulunuldu. Gerzeli girişimci Muttalip Baş, açılışta kendisini yalnız bırakmayan dost ve yakınlarına ayrıca teşekkür etti.

   

Seda ŞengülSeda Şengül