Yaşam
Giriş Tarihi : 22-11-2018 17:18   Güncelleme : 22-11-2018 17:21

Kara Cuma’ya karşı “Hayırlı Cumalar” kampanyası

Vestel Gerze Şubesi Kara Cuma’ya karşı “Hayırlı Cumalar” kampanyası başlattı

Kara Cuma’ya karşı “Hayırlı Cumalar” kampanyası

''Onların Kara Cuma'sı varsa bizde 'Hayırlı Cumalar' var!'' sloganıyla yerli ve millî duruş sergileyen Vestel’in kampanyasına Gerze Şubesi de destek vererek birçok üründe kampanya ve indirim başladığını tüketicilere duyurdu.

Vestel Gerze Şubesinin sahibi Muttalip Baş, “Hayırlı Cumalar” kampanyası kapsamında Vestel’in birçok üründe yaptığı indirimin yanı sıra Güneş Ticaret olarak da “Enflasyonla mücadeleye tam destek” programına katkı sağlamak amacıyla beyaz eşya ve ev tekstil ürünlerinde %20 – 25 oranlarında kendi indirimlerini uyguladıklarını söyledi.

Her yıl yaptığı kampanyalarla tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vestel Gerze Şubesinin başlattığı “Hayırlı Cumalar” kampanyası Cuma gününden itibaren başlayacak olup 3 gün devam edecek.

“Hayırlı Cumalar” kampanyası kapsamında sadece indirim yapmakla kalmayan Vestel, satışlardan elde ettiği gelirlerle Tohum OTİZM, Hayvan Dostları Derneği ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı gibi birçok STK’nın sosyal sorumluluk projelerine destek vererek fark yaratıyor.

Seda ŞengülSeda Şengül