Yaşam
Giriş Tarihi : 19-10-2012 23:46   Güncelleme : 19-10-2012 23:46

Şehidimize Son Görev

Binlerce İnsanımız Şehidimizin Ardından Gözyaşı Döktü

Şehidimize Son Görev

Hakkari'de Şehit düşen er Bülent Yalçın'ı, memleketi Sinop'ta yaklaşık 20 bin kişi son yolculuğuna uğurladı. Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki çatışmada şehit olan er Bülent Yalçın'ın cenazesi, memleketi Sinop'ta toprağa verildi.



Şehit Bülent Yalçın’ın naşı uçak ile Sinop’a geldikten sonra Ambulans ile Sinop Merkez kefevi Mahallesi’nde bulunan Baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı. Şehidin cenazesi evinin önünde duaların edilmesinin ardından cenaze namazının kılınacağı Alaaddin Camii’ne götürüldü. Burada şehit annesi Nevin Yalçın, tabutu önünde bulunan oğlunun fotoğrafını sarılıp öptü. Taziyeleri kabul eden şehit babası Murat Yalçın ise ayakta durmakta güçlük çekti.




Oğlunun tabutuna sarılan şehit annesi 46 yaşındaki Nevin Yalçın, Şehidin ablası 23 yaşındaki Burcu Yalçın ve şehidin babası Murat Yalçın da gözyaşlarına boğuldu.




6 yıldır Sinop'taki futbol kulüplerinde oynayan şehit tankçı er Bülent Yalçın'ın son 1 yıldır forma giydiği Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Ayancık Belediyespor'daki takım arkadaşları da cenaze töreninde gözyaşı döktü.




Cenaze namazının ardından şehit er Bülent Yalçın'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, omuzlarda taşınarak törenin yapılacağı Hükümet Meydanı'na getirildi. Buradaki törene şehidin ailesi ve yakınları, Vali Dr. Ahmet Cengiz, Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, CHP Sinop Milletvekili Engin Altay, Kastamonu Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Sinop Garnizon Komutan Vekili Jandarma Binbaşı Eyüp Altaş, Belediye Başkanı Baki Ergül ile askeri ve mülki erkan ile yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Şehit Er Bülent Yalçın'ın cenazesi, resmi törenin ardından Çukurbağ Şehitliği'nde toprağa verildi.







Binlerce İnsanımız Şehidimizin Ardından Gözyaşı Döktü

Tören ile ilgili diğer Fotoğraflara Aşağıdaki Linki Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.


http://gerzeninsesi.com/galeri.asp?galeriID=2&sayfa=16&baslik=sehit-bulent-yalcin

AdminAdmin