61 yıl sonra bir araya geldiler

İlçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulundan 1961 yılında mezun olan arkadaşlar, 61 yıl sonra buluştular

Güncel - 22-08-2022 14:26

Merhum öğretmen Selamettin İnce’ nin öğrencileri olan Avukat İsmail Hakkı Gülenç, ODTÜ mezunu İnşaat Mühendisi Abdullah Uyanıksoy, Eski Gerze Belediye Başkanı Bülent Tekin ve Devlet Su İşleri Eski Şube Müdürü İnşaat Mühendisi Kadir Köseren, hasta olan arkadaşları Hasan Demirayak’ ı evinde ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden başta Hasan Demirayak olmak üzere 61 yıl sonra buluşan sınıf arkadaşları eski anılar yâd ederek, okul arkadaşları ve öğretmenlerini andılar.

Uzun yıllar Gerzespor Futbol Kulübünde futbol oynamış, kalecilik yapmış, Gerze Tapu Sicil Memurluğundan emekli olan Hasan Demirayak, ayrıca Türk Halk Musikisi ile de ilgilenerek bağlama çalmış festivallerde türkü söylemiştir.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, en kısa zamanda sazı ve sözü ile tekrar aramızda olmasını dileriz.

MERHUM ÖĞRETMEN SELAMETTİN İNCE VE ÖĞRENCİLERİ AVUKAT İSMAİL HAKKI GÜLENÇ, İNŞAAT MÜHENDİSİ ABDULLAH UYANIKSOY, ESKİ GERZE BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT TEKİN, İNŞAAT MÜHENDİSİ HASAN KÖSEEREN, HASAN DEMİRYAK' IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİNİN FOTOĞRAFI

Günün Diğer Haberleri