Köşk Caddesi için çalışmalar başladı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte trafik sorununun yaşandığı bölgede çalışmaların başlaması için talimat verdiğini söyledi

Güncel - 30-04-2024 10:32

İlçemizin sahile inen en önemli arterlerinden biri olan ve özellikle yaz aylarında trafik sorunu yaşanan Köşk Caddesinin genişletilmesi ve trafik sorununun ortadan kaldırılması için çalışmalar başladı.

Başkan Belovacıklı’ nın talimatıyla özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte trafik sorununun yaşandığı bölgelerde çalışmalar başlarken, Köşk Caddesinde 2 metre civarında bir genişlemeye gidileceği ve trafik sorununun ortadan kaldırılacağı öğrenildi.

Başkan Belovacıklı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Köşk Caddesi yaz ayları başta olmak üzere trafik anlamında vatandaşlarımızın en çok kullandığı güzergahlardan birisi ancak araçların da park etmesi hesaba katılınca bölgede ciddi bir trafik sorunu yaşanmakta. Yolda 2 metre gibi bir genişlemeye gideceğiz. Böylelikle güzergah boyunca trafik sorununu ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Günün Diğer Haberleri