Namağlup Şampiyonluğa

2019-2020 Sinop Amatör Büyükler Ligi'nde  Sergilediği performansla temsilcimiz Gerze Belediye Spor adım adım şampiyonluğa koşuyor.

Spor - 16-02-2020 22:50

Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti sebebiyle ertelenen maçların devamında bu hafta sahasında Durağan Spor'u konuk eden temsilcimiz baskın oyunuyla başladığı maçta Sinan'ın kazandığı golle 1-0 öne geçerken, baskılı oyunun neticesinde ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da aktif oyununu bozmayan temsilcimiz Gerze Belediyespor maç boyunca Sinan, Melih, Ali, Timur, Ömer ve Özkan'ın ağlara yolladığı iki golle rakibini 7-0 gibi net bir skorla Gerze'den gönderirken, Çarşamba günü karşılaşacağı ertelenen Türkeli Belediye Spor karşılaşması öncesi puanını 15'e çıkartarak lig ikincisi Sinop Spor'la olan 5 puanlık farkı korumasını bildi.

Ligin diğer bir heyecanı ise bu yıl 70.yılını kutlayan temsilcimiz Gerze Spor'un Ayancık Cevizli Spor'la karşılaşması oldu.

Karşılaşmayı Samet ve Mustafa'nın attığı gollerle 2-0 önde götüren temsilcimiz Gerze Spor, maçın 40.dakikasında yaşanan tatsız olaylar sebebiyle Hakemin maçı iptal etmesi sonucu sahadan hükmen 3-0 galip ayrılarak ilk 3 puanını kazandı.

Hafta, temsilcilerimizin galibiyetleri sonuçlanırken puan durumu ise şöyle oluştu;

Günün Diğer Haberleri