Seçmen Listelerinde Adınız Var mı?

YSK seçmen sorgulama işlemini ysk.gov.tr sitesinden TC numarası ile yapabilirsiniz.

Güncel - 16-03-2015 22:30

 7 Haziran 2015 genel seçimleri için YSK sitesinden seçmen sorgulama başladı bunun için ysk.gov.tr sitesine girip TC numaranızla kaydınızı bayan escort kontrol etmeniz gerekiyor. Seçmen sorgulama işleri 27 Mart tarihine kadar yapılabilecek.

YSK'nın muhtarlıklarda askıya çıkardığı seçmen kütüğü listeleri online olarak da sorgulanabiliyor. 7 Haziran seçimlerinde oy kullanabilmeniz için halkalı arkadaş seçmen sorgulama yaparak kaydınız yoksa işlem yaptırmanız gerekiyor. Seçmen sorgulama işlemini internet üzerinden ysk.gov.tr sitesinden de yapabiliyorsunuz.

YSK online sorgulama sonucunda seçmen listesinde adınız yoksa 2015 genel seçimlerinde oy kullanamayacak. Bunun için seçmen kaydınızı anadolu yakası arkadaş yaptırmanız gerekiyor. YSK’nın internet sitesinden seçmen bilgileri 27 Mart'a kadar askıda kalacak ve online olarak da sorgulanabilecek. .



SEÇMEN SORGULAMA NASIL YAPILIYOR?

Seçmen sorgulama için yukardaki linke tıklayınca aşağıdaki gibi bir panel ekrana geliyor. Nüfusa kayıtlı olduğunuz ili ve TC numaranızı yazın. Resim sorgulama bostancı arkadaş bölümündeki şifreyi ekrana girmeyi unutmayın.

                                                           

Günün Diğer Haberleri