Asayiş
Giriş Tarihi : 04-03-2017 17:20   Güncelleme : 04-03-2017 17:28

15 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Cinsel Tacizde Bulundu

Gerze’de 15 yaşındaki erkek çocuğunu eşya taşıtma bahanesiyle evine çağırıp cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen İbrahim O. G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

15 Yaşındaki Erkek Çocuğuna Cinsel Tacizde Bulundu

Gerze’de 15 yaşındaki erkek çocuğunu eşya taşıtma bahanesiyle evine çağırıp cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen İbrahim O. G., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Sanığın, iki kişiyle daha eşcinsel ilişkiye girdiği söyleniyor.

 

Olay, bugün ilçemizde meydana  geldiği öğrenilirken, reşit olmayan erkek çocuğuyla zorla ilişkiye girmek isteyen İbrahim O.G., yapılan ihbar neticesinde polis tarafından gözaltına alındı ve çıkartıldığı nöbetçi mahkemede tarafından tutuklandı.

 

“Karmaşık bir ilişkisi var”

İbrahim O.G.’nin, kendisine ait sosyal medya hesabındaki ilişki durumunu “karmaşık bir ilişkisi var” yaptığı görüntülenirken, sosyal medya hesabından 17 Mart 2015 tarihli paylaşımında, “çocuklara tecavüz edenleri serbest bırakmak için mi Andımız’ı kaldırdınız? İçinde küçüklerimi korumak diye bir şey vardı!” yazısı olan bir fotoğraf paylaştığı görüldü.

1978 doğumlu zanlının tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Kaynak: Gerze'nin Sesi Gazetesi

Erkan TaşErkan Taş