Asayiş
Giriş Tarihi : 08-01-2020 18:45   Güncelleme : 08-01-2020 18:55

Başkan ve Meclis Üyeleri Hasar Tespitinde

Başkan Şensoy Meclis Üyeleriyle Birlikte Sel Hasar Tespitinde

Başkan ve Meclis Üyeleri Hasar Tespitinde

08/01/2020 tarihinde sabaha karşı baskısını artıran yağmurun neticesinde m² başına düşen yağmur 17 kilogramı bulurken birçok hane su altında kaldı ve yollarda çökmeler meydana geldi.
Oluşan sel felaketinde vatandaşın mağduriyetini yerinde görme ve eksikliklerin giderilmesi adına AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve belediye meclis üyeleriyle birlikte yaşanan sıkıntıları yerinde görerek çalışmaları koordine ettiler

Belediye Başkanı Olağan Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nın ardından Meclis Üyeleri ile Yeni Mezarlık mevkiinden şehir içlerine kadar her alanda incelemede bulunarak çalışmaları yerinde takip etti. Gerçekleşen felaketin yarattığı tahribatı meclis üyelerine gösteren Şensoy hasar tespitinin ardından gerekli girişimlerle mağduriyetleri gidereceklerini belirtti.
Başkan yaptığı açıklamada; “Büyük bir felaket yaşadık. Allah’a şükürler olsun ki can kaybı yaşanmadı. İlçe genelinde tahribatlar mevcut. Hasar tespitinin ardından mağduriyetleri gidereceğiz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak gerekli önlemleri alıyorlar. Tüm halkıma geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.”dedi.

AdminAdmin