Asayiş
Giriş Tarihi : 28-06-2017 23:29   Güncelleme : 29-06-2017 00:31

Cenaze arabası kaza yaptı: 1 ölü

Gerze'ye seyir halinde olan cenaze aracıyla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Cenaze arabası kaza yaptı: 1 ölü
Kastamonu'nun Araç ilçesi melih gazi öğrenci yurdu önünde meydana gelen kaza sonrasında araç sürücüsü İsmail Pala araçtan fırlayarak hayata gözlerini yumdu.

Edinilen bilgiye göre ilçemiz sakinlerinden Nusret.Y.’yi Gerze'ye nakletmekte olan cenaze aracıyla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişininde ağır yaralandığı öğrenildi.

Kaza, Araç ilçesi Karayolları mevkiinde meydana geldi.

İlçemiz sakinlerinden Nusret.Y.’yi Gerze’ye getirmekte olan cenaze aracının Karabük-Kastamonu istikametinde gitmekte olan Zonguldak-Muslu Belediyesine ait 67 FC 477 plakalı cenaze nakil aracı ile kafa kafaya çarpıştığı, çarpışma sonucunda otomobilden fırlayan sürücüsü İsmail Pala, 112 Acil Sağlık ekiplerince Araç Devlet Hastanesine götürülürken hayatını kaybettiği, cenaze yakınının ise ağır yaralandığı ifade edildi.

Otomobil sürücüsü burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Zonguldak’tan Gerze’ye nakledilen cenaze ise Araç Belediyesine ait başka bir cenaze aracına konularak ilçeye gönderildi.

hakan akbaşhakan akbaş