Asayiş
Giriş Tarihi : 17-03-2017 13:51   Güncelleme : 17-03-2017 19:28

Freni Patlayan Kamyon Sürücüsü Aracı Şarampole Sürdü

Frenleri patlayan tuğla yüklü kamyonun sürücüsü, aracı durdurabilmek için şarampole sürdü. Sürücü kurtarma müdahalesinin geçikmesi neticesinde hayatını kaybetti

Freni Patlayan Kamyon Sürücüsü Aracı Şarampole Sürdü

İlçemize bağlı Boyalıca Köyü Derecuma mevkiinde frenleri patlayan tuğla yüklü kamyonun sürücüsünün durabilmek için aracını şarampole sürdüğü kaydedilirken, ağır yaralanan ve çok kan kaybeden kamyon sürücüsü Şener Memiş (47), aracın içinde sıkıştığı yerde kurtarılmayı beklerken hayatını kaybetti.

 

Olay Boyabat-Sinop Karayolu üzerinde, ilçemiz sınırları içerisinde meydana geldi. Boyabat’tan tuğla yükleyerek memleketi Giresun Yağlıdere’ye götürmek isteyen Memiş’in kullandığı 41 N 3706 plakalı aracın freni patladı. Kamyonu durdurabilmek için yolun sol tarafında bulunan tümseğe doğru aracı süren Memiş, aracı durdurabilmeyi başarsa da hurdaya dönen aracın içerisinde sıkıştı.

 

Uzun süre ekip beklendi

Kazayı gören diğer sürücüler, olay mahallinde durarak yaralı adama yardım etmek istedi. Görgü tanıkları her tarafa telefon ettiklerini fakat yardımın çok geç geldiğini söylerken, uzun bir bekleyişin ardından olay yerine Sinop ve Boyabat itfaiyesi, 112 ekipleri ile AFAD geldi.

Vatandaşlar kendi imkanlarıyla aracın üzerine düşen tuğlaları temizlerken, yaralı şahıs, 2 buçuk saatlik zorlu yaşam mücadelesi kaybetti.

Güvenlik güçlerinin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirlenirken, Memiş'in cesedinin sıkıştığı yerden kazadan üç saat geçmesine rağmen hala çıkarılamadığı da son gelen bilgiler arasında.




Erkan TaşErkan Taş