Asayiş
Giriş Tarihi : 21-08-2021 11:06   Güncelleme : 17-08-2022 14:46

Gerze’de iğrenç olay!

Gerze’de 13 yaşındaki M.B.’ ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan O.T. (58) tutuklanarak cezaevine gönderildi

Gerze’de iğrenç olay!

Edinilen bilgilere göre olay, ilçemize bağlı Yenikent köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.B.’nin (13) uzaktan akrabası olduğu öğrenilen O.T. (58),  makinenin boşaltılması için M.B. ’den yardım istedi. Bunun üzerine eve giden M.B. makinayı boşalttığı sırada O.T.’nin saldırısına uğradı. O.T. tarafından zorla yatak odasına götürülen ve O.T. tarafından cinsel saldırıda bulunulan 13 yaşındaki M.B. O.T.’den kurtulup evden kaçmayı başardı.

ARKADAŞINA ANLATABİLDİ!

 

Başından geçenleri ailesine anlatamayan M.B., daha sonra yaşadıklarını arkadaşı ile paylaştı. Bunun üzerine konudan haberdar olan 13 yaşındaki M.B. ‘nin ailesi O.T. hakkında şikâyette bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, O.T.’yi gözaltına aldı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen O.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Sinop E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Cinsel saldırıya maruz kalan M.B.’nin ise evinde psikolojik destek aldığı öğrenildi.

AdminAdmin