Asayiş
Giriş Tarihi : 06-08-2015 17:02   Güncelleme : 06-08-2015 16:37

HDP Milletvekillerine Suç Duyurusu

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği (BAFSAGAD) Genel Sekreteri Hakan Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Bafra Adliyesine gelerek HDP Milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulundular.

HDP Milletvekillerine Suç Duyurusu
 Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği (BAFSAGAD) Genel Sekreteri Hakan Keser ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Bafra Adliyesine gelerek HDP Milletvekilleri hakkında suç duyurusunda bulundular.

 

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği (BAFSAGAD) Genel Sekreteri Hakan Keser Bafra Adliye Sarayı önünde yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Analar ağlamasın, demokratik açılım, kürt açılımı, Milli birlik kardeşlik projesi, çözüm süreci söylem ve safsataları adı altında Aslında çözülme yıkım ve ihanet projesidir.

 

Bu süreçte bugün geldiğimiz nokta ortadadır. Şehit aileleri ve Gaziler olarak vatanımızın bekası uğruna canlarımız ve uzuvlarımızla bedellerin en büyüğünü ödemiş olan bizlerin,   haykırışlarımıza kulaklarını tıkayarak Vatanımızın bütünlüğüne devletimizin üniter yapısına kasteden dış güçlerin, taşeronu olan bölücü terör örgütünü ve korkusundan tir tir titreyen devlete hizmet etmek istiyorum diye konuşan, yalvaran bunca kaybettiğimiz canların sorumlusu olan bebek katilini muhatap alarak bitme noktasına gelmiş olan hain örgüte hayat veren, bebek katiline itibar kazandırarak barış elçisi ilan eden siyasi iktidar ve lideri bugünün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan yaşadığımız tüm bu olumsuzlukların sorumlusudurlar.

 

Verilen tavizlerin sonunda terör örgütü tarihinde olmadığı kadar güçlenmiş bölgenin tek hâkimi olmuş kendi maliyesini polisini oluşturarak devlet içinde devlet konumuna gelmiştir.

 

 Taşlar bağlanmış köpekler serbest bırakılmış, bölge insanı terör örgütünün kucağına itilmiş, terör örgütü siyasallaştırılmış bugün seksen sözde vekil ile Türkiye Büyük Millet Meclisindedir.

  

Terör örgütünün siyasi temsilcisi sözde vekil hainler yüce mecliste ettikleri yemine sadık kalmayarak Her gün devletimize meydan okumakta, değerlerimize küfretmekte, terör örgütünü övmekte, teröriste güvenlik güçlerimizi hedef göstermekte,  teröristlerce şehit edilen vatan evlatlarımızın azmettiriciliğini yapmaktadırlar.

 

Buradan sözde çözüm dedikleri ihanet sürecinin mimarı sayın Cumhurbaşkanına ve siyasi iktidara sesleniyoruz.

 

  Süreçle ülkemiz bölünmenin eşiğine gelmiştir sadece analar değil bütün vatan ağlamaktadır. Sadece dağda değil şehir merkezlerinde, Pazar yerlerinde, evlerinde evlatlarımız, güpegündüz eşlerinin çocuklarının yanında hain suikastlar ile şehit edilmekte her gün şehit haberleri ile yüreklerimiz dağlanmaktadır.

 

Şehitlerimiz kabirlerinde ızdırap içinde gazilerimiz her gün ölüp ölüp dirilmektedir.

 

Otuz yıldan bu yana omzunda şehit tabutu taşıyan aziz Türk milletinin artık sabrı tükenmiş, ülkemiz bölünme ve iç savaşın eşiğine getirilmiştir. Eğer bunca şehidimizin, gazimizin, ailelerinin vebalini taşımak istemiyorsanız

 

Yanlışınızdan derhal dönün ihanet sürecini derhal bitirin.

 

İdam cezasını derhal geri getirin başta bebek katili bölücü başı  olmak üzere evlatlarımızı şehit eden katilleri asın.

       

Sözde vekil sıfatları ile terör örgütüne sahip çıkan teröristlere silah cephane taşıyan devletimize her gün meydan okuyan kandilden inme teröristlerin sığındıkları dokunulmazlık kalkanlarını derhal kaldırın ve adalete teslim edin.

 

Vatan evlatlarımızın her gün üçer beşer şehit edilmesine tahammülümüz kalmadı. Bizlere yeni ana, babaların, eşlerin yetimlerin katılmasını istemiyoruz.

 

Artık yeter. Milletimizi bu terör lanetinden kurtarın bu işi bitirin. Her gün şehit haberleri ile ölüp dirilmektense vatanımız için bizlerde ölmeye hazırız.” 


Bafra Ajans
hakan akbaşhakan akbaş