Asayiş
Giriş Tarihi : 07-03-2016 08:58   Güncelleme : 07-03-2016 13:43

Hızarçayı Çöp Köyü Oldu

Hızarçayı Köyü sakinleri, kimliği belirsiz kişilerce köye bırakılan Çöp atıklarına isyan etti.

 Hızarçayı Çöp Köyü Oldu

İlçemiz eski Samsun yolu mevkiinde bulunan Hızarçayı köyü, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce, köyün belirli noktalarına bırakılan ve zamanla birikerek çöp dağı halini alan atıklarla boğuşuyor.

Gazetemiz aracılığıyla yetkililere seslenen Hızarçayı Köy Muhtarı İsmail Çömlekçi, gereken tedbirlerin biran evvel alınmasını istedi.

Çöplerin Gerze'den köye taşındığını iddia eden Muhtar Çömlekçi, " Bu güzel köyü çöplüğe çevirdiler, hiç mi Allahtan korkmuyorlar. Yetkililer bu çağrımızı duysun artık" ifadeleri ile adeta isyan etti.

Meydana gelen çöp atıklarının köy halkını da rahatsız ettiğini kaydeden Muhtar Çömlekçi, "Devletin imkânlarını halkın refahı için kullanabilecek ve bu soruna çözüm üretebilecek tüm yetkilileri göreve davet  ediyoruz."

Çöp atıklarını köye bırakan kişi veya kişilerin tespit edilemediğini belirten Muhtar İsmail Çömlekçi, atıkların Gerze ilçesinden getirildiği noktasında şüphelerinin olduğunu da dile getirdi. 

Çöplerin meydana getirdiği görüntü kirliliğine de dikkat çeken Çömlekçi, "Günlerdir rahat uyku uyuyamıyorum. Bu köye, bu vatandaşlara bu ihaneti yapanları Allaha havale ediyorum. Yetkilileri uyarıyorum, bir çöp toplama alanı tahsis etsinler. Aksi taktirde köyümüz çöp köyü haline gelecek." ifadeleri ile sözlerini noktaladı. 













AdminAdmin