Asayiş
Giriş Tarihi : 07-11-2015 17:03   Güncelleme : 07-11-2015 17:13

İnşaattan Düşüp Hayatını Kaybetti

Gerze’de kaba inşaat ustası İ.K. çalıştığı inşaatın 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

 İnşaattan Düşüp Hayatını Kaybetti

Gerze'de bir inşaatta usta olarak çalıştığı öğrenilen İ.K. (36) isimli vatandaş çalıştığı inşaatın 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen gayri resmi bilgiye göre 36 yaşındaki İ.K. kaba inşaat ustası olarak çalıştığı inşaatın çatısında el arabası ile beton harcı taşıması sırasında dengesini kaybederek 5. kattan düştüğü, olayı gören arkadaşlarının durumu sağlık ekiplerine haber verdiği,  sağlık ekiplerinin kısa sürede olay yerine geldiği, İ.K. 'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Durumu haber aldıktan sonra yakınları hastaneye akın ederken, İ.K'nin ölüm haberini alan eşinin hastane önünde gözyaşları ile yaktığı ağıtlar, iş arkadaşları ve yakınlarının yüreklerini dağladı.

İ.K. isimli inşaat ustasının 3 çocuk babası olduğu ve 1 yıl önce ailesi ile birlikte Gerze'ye gelerek inşaatlarda çalışmaya başladığı ifade edildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken,  Savcının kararı doğrultusunda İ.K. isimli vatandaşın adli tıpa gönderileceği ya da Gerze'de otopsi sonucu kesin ölüm sebebinin öğrenileceği bildirildi. 

 

AdminAdmin