Kayıp Aranıyor!

2012 yılında Gerze’de kaybolan Server Çınar için ailesi hala umutlarını kaybetmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sinop Asayiş Ekipleri tarafından hala aranan Çınar, kaybolduğunda 95 yaşındaydı

Kayıp Aranıyor!
04 Kasım 2017 Cumartesi 14:22

2012 yılında Gerze’de kaybolan Server Çınar için ailesi hala umutlarını kaybetmedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Sinop Asayiş Ekipleri tarafından hala aranan Çınar, kaybolduğunda 95 yaşındaydı.

Oğlu Engin Çınar tarafından bir umut hala aranmaya devam eden anne Çınar için umutlar hala tükenmiş değil. Cumhurbaşkanımızın olaya el atmasıyla birlikte, aramaların hız kesmeden devam ettiğini söyleyen Çınar, “annemi görenlerin insanlık namına polise haber versinler” dedi.

Engin Çınar’ın telefon numarası:

0535 315 3836


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.