Asayiş
Giriş Tarihi : 30-07-2022 15:41   Güncelleme : 30-07-2022 16:11

Korkutan Yangın

Dün gece saat 00:10-01:00 aralarında Hamidiye Mah. Tabaktaş caddesinde faaliyet gösteren Ekmek Fırınının bacasının tutuşması ve etrafa kıvılcım saçmaya başlaması mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Korkutan Yangın

Fırının olduğu binada ikamet eden bir kişi tarafından yoğun duman ve koku gelmesi sonucu fark edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürüldü.

Mahalle ve bina sakinleri bu yangının ilk olmadığını, fırına ait bacanın daha öncede yandığını ve evlerinin içine duman bastığını söylediler.

Edinilen bilgiye göre yangının fırın bacasındaki filtrenin çalışmaması ve bacanın temizlenmemesi sonrasında çıkmış olabileceği ifade eden mahalle sakinleri, bu olay herkesin uyuduğu daha geç bir saatte olmuş olsaydı çatı tutuşabilir, çatıdan da yangının tüm apartmana yayılabileceğini sözlerine eklediler.

Yangın sonrasında yetkililere seslenen mahalle sakinlerinin can ve mal kaybı yaşanmadan bu tarz iş yerlerinde denetimlerin zamanında ve düzenli yapılması gerekli önlemlerin alınmasını istediklerini belirttiler

AdminAdmin