Asayiş
Giriş Tarihi : 26-03-2015 21:54   Güncelleme : 26-03-2015 23:04

Sağlıklı Bir Gelecek İçin Mücadele Ediyor

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Her Ay Bir Konu, Bir Konuk Projesi Kapsamında Gerzeli Hanımları Bilinçlendirdi

Sağlıklı Bir Gelecek İçin Mücadele Ediyor
 Gerze İlçe Müftülüğü tarafından “Her Ay Bir Konu, Bir Konuk” projesi kapsamında ilçemize davet edilen Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Oğuz Lale “Madde bağımlılığı ve madde bağımlılığı ile nasıl mücadele edilir” konulu konferans verdi.

 Konferansa katılan yaklaşık 100 kadan Gerzeli hanıma seslenen lale, toplumun eğitiminde, şekillenmesinde kadının, annenin büyük önem arz ettiğini ifade ederek, bizlerin terciği yaşam kalitemizi ve alışkanlıklarımızı belirlemektedir. Verecek olduğumuz kararların geleceğimizi iyi şekillendirmesini istiyorsak, iyi tercihler yapmalıyız” dedi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Oğuz Lale bizlerin ataerkil bir toplum yapısına değil, anaerkil bir toplum yapısına da sahip olduğumuzu kaydederek,  bizler anne baba olarak sözlerimizle değil, yaptıklarımızla çoluk çocuğumuza örnek olmalıyız”dedi.

Konferansın ardından Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık günün anısına Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Oğuz Lale’ye Kuran-ı Kerim ve İlmihal hediye etti.

hakan akbaşhakan akbaş