Yangın korkuttu: 7 kişi dumandan etkilendi

İlçemizde bir apartmanın zemin katında çıkan yangında 7 kişi dumandan etkilenerek Gerze Devlet Hastanesi’ ne kaldırıldı

Yangın korkuttu: 7 kişi dumandan etkilendi
11 Nisan 2022 Pazartesi 11:18

İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi Engel Caddesi No 27/1’ de gece saatlerinde bir apartmanın zemin katında çıkan yangın Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Apartmanın üst katlarında ikamet eden vatandaşlar, alevlerden ve dumandan dolayı dışarıya çıkamadı.

7 kişinin mahsur kaldığı binada Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri, mahsur kalan 7 kişiyi camlardan dışarı çıkarırken, diğer yandan da alevleri söndürmeye çalıştı. Yaklaşık 50 dakika süren yangında herhangi bir can kaybı yaşanmaması sevindirici olurken binada maddi hasar meydana geldi.

Kaymakam, Evi Yanan Vatandaşları Otele Yerleştirdi

Yangının başlamasından kısa bir süre sonra olay yerine gelen Kaymakam Tekin Dundar ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy çalışmaları yerinde inceledi.

Evleri yangından zarar gören vatandaşları Kaymakam Dundar Beyaz Otele gönderirken, dumandan etkilenen ve hastanede tedaviye gönderilen vatandaşları da hastanede ziyaret etti,  sağlık durumları hakkında bilgiler aldı.

Yangın nedeniyle binada maddi hasar oluşurken, yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İstanbulsuz - 12 ay önce
Öncelikle geçmiş olsun Başkan ve Kaymakama da Helal olsun Böyle günde İNSANININ YANINDA OLAN ADAMDIR...