Asayiş
Giriş Tarihi : 30-01-2017 12:05   Güncelleme : 30-01-2017 12:40

Yenikent Tüneli Çıkışında Kaza: 3 Yaralı

Sinop-Samsun Karayolu Yenikent Tüneli çıkışında kaza meydana geldi

Yenikent Tüneli Çıkışında Kaza: 3 Yaralı

Sinop-Samsun Karayolu üzeri Yenikent Tüneli çıkışında bir araç, yolların buz tutması nedeniyle kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine vurdu ve yolun dışına savruldu.

Edinilen bilgiye göre Sinop'tan Samsun istikametine gitmekte olan 3 kişilik aile, Yenikent Tüneli çıkışında kaza yaptı. Kar yağışı nedeniyle buzlu ve kaygan olan yolda kontrolünü kaybeden sürücü İ.G tünel çıkışında yolun karlı ve kaygan olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önce aydınlatma direğine vurduğu daha sonra savrularak yolun dışına çıktığı öğrenildi. Kaza esnasında sol ön tekerleği koparak fırlayan araçtaki kazazedeler olayı hafif yaralı olarak atlattı.

Kazada araç şoförü İ.G ile eşi ve çocuğu olay yerine gelen ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi olmadığı öğrenilen kazazedelerin sağlık durumları iyi.

Öte yandan kazayı görerek duran diğer sürücüler Sinop-Samsun karayolunda tuzlama çalışmalarının zamanında yapılmadığını ve iki ili birbirine bağlayan yolun sürücüler için çok tehlikeli hale geldiğini ifade ettiler.



Erkan TaşErkan Taş