Duyurular
Giriş Tarihi : 18-01-2023 18:27   Güncelleme : 19-01-2023 15:57

Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneğinden davet

GER-SES Derneği (Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneği) periyodik olarak düzenlediği toplantılarına tüm vatandaşların davet edildiğini duyurdu

Gerze Eğitim, Sağlık, Spor ve Kültür Derneğinden davet

Kültür, sanat, eğitim ve spor branşlarını bir arada barındıran GER-SES Derneği, Gerze Yerel Yönetimine Dair ismi verilen Ocak ayına ilişkin olan toplantılarının 22 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirileceğini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan GER-SES Başkanı Bülent Eryılmaz,  “Gerze Yerel Yönetimine Dair toplantılarımızın Ocak ayına ilişkin olanı, 22.01.2023 Pazar günü Bodrum Cafe Düğün Salonunda Saat: 15.00-17.00 arasında yapılacaktır. Konusu ise Gerze Kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için, çocuklarımıza daha fazla sahip çıkmak ve gelişimlerine katkı sağlamak bakımından, "İyi Belediyecilik Çocuk İlişkisi Nasıl Olmalı? Belediye Olarak Çocuklarımız İçin Neler Yapabiliriz?" olacaktır. Tüm Gerzeli hemşerilerimizi bekleriz.

Çocuklarımız için, torunlarımız veya yeğenlerimiz için söyleyecek sözü, katkı sunacağı noktaları, eleştirileri olan herkesi bekliyoruz.

Bu toplantımızda bize konunun uzmanı bir hemşehrimiz olan Uzman Klinik Psikolog Dilara Sayar ŞEN' de destek veriyor olacak. WhatsApp grubuna üye olan olmayan herkes davetlidir.  Katkı sunmak, sadece bilgi sahibi olmak, eleştirmek, hepsi serbest. Güzel bir toplantı bizi bekliyor. Çıkıp çıkıp gelin. Kim olursanız olun gelin” şeklinde konuştu.

AdminAdmin