Duyurular
Giriş Tarihi : 07-02-2020 16:51   Güncelleme : 07-02-2020 17:07

Gerze Halk Eğitim Merkezinde Online Başvuru

Gerze Halk Eğitim Merkezinde kurslara katılmak isteyen kursiyerler artık başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecek.

Gerze Halk Eğitim Merkezinde Online Başvuru

Gerze Halk Eğitim Merkezinde kurslara katılmak isteyen kursiyerler artık başvurularını internet üzerinden gerçekleştirebilecek.

Gerze Halk Eğitim Merkezine kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların Halk Eğitim Binasına gitmelerine gerek kalmadan ön kayıtlarını internet üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Gerze Halk Eğitim Merkezinin internet sitesinde bulunun online başvuru formu bölümünden açılan sayfada belirtilen bilgiler doldurulup, seçilen kursun kurs saatlerini de tercih edebilme imkanı mevcut.

Seçilen kursun saat bilgilerinin yanında kursa katılmak için istenen belgeler de başvuru da mevcut.

Yapılan online başvuru, diğer başvurularda olduğu gibi yeterli öğrenci sayısı elde edildiğinde kesin kayıt için belirtilen telefon numarasına SMS yoluyla çağrı yapılacak. Bildirilen gün ve saatte çağrıya uyulmaması halinde kesin kayıt gerçekleşmeyecek. Bu nedenle vatandaşlar, internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra halk eğitim merkezinden gelen SMS’e geri dönüş yapmaları gerekiyor. Geri dönüş yapılmadığı takdirde başvuru gerçekleşmeyecek ve kursa katılım sağlanamayacağı Gerze HEM tarafından duyuruldu.

İnternet Başvurusunun yanı sıra halk eğitim merkezinde görev almak üzere ağaç budama ve aşılama usta öğretici ilanı duyuruldu.

Gerze Halk Eğitim Merkezinde ağaç budama ve aşılama kurslarında usta öğreticilik görevi almak isteyen vatandaşların nüfus cüzdanı, alanında öğrenim belgesi, formasyon veya oryantasyon belgesi, vesikalık fotoğraf ve varsa alanında çalıştığını gösteren belge ile halk eğitim merkezine giderek başvuru yapmaları gerekiyor.

Son başvuru tarihi 21 Şubat 2020 olduğu belirtildi.

AdminAdmin