Eğitim
Giriş Tarihi : 02-05-2016 10:07   Güncelleme : 03-05-2016 15:42

2017'de Gerze'de Yapılacak

Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları Vı. Öğrenci Çalıştayı 2017 yılında Gerze Meslek Yüksekokulunda yapılacak

2017'de Gerze'de Yapılacak

Gerze Meslek Yüksekokulu, 28-29-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Mersin’de Mersin Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları V. Öğrenci Çalıştayı ve Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları Çalışma Grubu XIV. Toplantısı’na katıldı.

Çalıştaya Gerze MYO'yu temsilen Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. M. Özkan Keleş ve Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri katıldı.

Panellerin yanı sıra teknik geziler ve çeşitli kariyer oturumları düzenlendiği çalıştayda ayrıca öğrenciler tarafından yapılan atölye çalışmaları ile denizcilik eğitimi ile ilgili geleceğe yönelik proje fikirleri, sorunlar ve çözüm önerileri katılımcılara sunuldu.

Çalıştay sonuç bildirgelerinin hazırlandığı 2. günün sonunda, gelecek yıl yapılacak olan Meslek Yüksekokulları Denizcilik Programları Öğrenci Çalıştayı ve Denizcilik Programları Çalışma Grubu Toplantısı’nın ise oy çokluğu ile Gerze Meslek Yüksekokulunun ev sahipliğinde yapılmasına karar verildi.

 

AdminAdmin