Eğitim
Giriş Tarihi : 12-03-2012 22:02   Güncelleme : 12-03-2012 22:02

Anadolu Lisesi Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kaymakam Kubilay'dan Çifte Ödül

Anadolu Lisesi Başarıdan Başarıya Koşuyor

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçemizde ve Sinop merkezde düzenlenen ezbere İstiklal Marşı Okuma yarışmasında ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Kader Tütüncü’yü Altınla ödüllendirdi.



Gerze Kaymakamlığında düzenlenen ödül verme törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlu, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Leyla Tuna ve Kader Tütüncü’nün babası Sadettin Tütüncü katıldı.

 

Kaymakam Kubilay, Kader Tütüncü’ye ödülünü vermeden yapmış olduğu konuşmada Kader hem ilçemizde hem de ilimizde okulunu ve ilçemizi en güzel şekilde temsil etmiştir. Kendisini  bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum diyerek yarım altınla kendisini ödüllendirdi.



Kubilay, ayrıca Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Murat Balcıoğlunu ise göstermiş olduğu başarılardan dolayı tebrik edip Üstün Başarı Belgesini vererek başarılarının devamını diledi.



Okul Müdürü Murat Balcıoğlu ise “verilen Üstün Başarı Belgesinden dolayı yetkililere teşekkür ederek, bu başarılar bizi güzel çalışmalar noktasında motive etmektedir. Bu başarıda bütün öğretmenlerimizin ve de personelimizin destekleri vardır.”dedi.



Gerzeninsesi Gazetesi olarak başta Sn Müdürümüz Murat Balcıoğlu’nu ve Kader Tütüncü’yü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…

 




AdminAdmin