Eğitim
Giriş Tarihi : 20-05-2021 11:10   Güncelleme : 20-05-2021 11:13

Atatürk Ortaokulu TÜBİTAK Projesi, bölge finalinde

Atatürk Ortaokulu, TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Bölge Finallerine katılmaya hak kazandı

Atatürk Ortaokulu TÜBİTAK Projesi, bölge finalinde

İlçemizin başarılı okullarından biri olan Gerze Atatürk Ortaokulu, 2021 yılı TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri Bölge Finallerinde yarışmaya hak kazanan okullar arasına adını yazdırmayı başardı.

TÜBİTAK Ortaokullar Arası Araştırma Projeleri 2204-B yarışması kapsamında Türkçe alanında “Mavi Okunur Yeşil Yazılır, Karadeniz Anlatılmaz Yaşanır” isimli projede, Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan ile öğrenciler Sevdenaz Bağçeci, Sudenaz Altun ve Zeynep Dönmez’in imzaları bulunuyor.

Okulun resmi internet sitesinde bulunan habere göre proje başında bulunan Türkçe Öğretmeni Fatih Arslan konuyla ilgili olarak, “Projede sadece bir öğretmen ve üç öğrencinin adı yazsa da bu Kültürel Miras temalı okuma, araştırma, yazma projesinde başta bizi her konuda destekleyen idarecilerimiz Taşkın Aydın ve Hüseyin Başcı olmak üzere 42 öğrencimize, projede bizzat yer alan Pınar Danışman ve Duygu Kulak öğretmenlerimize, proje kitabı düzenlemesi ve proje başvuru yazım aşamasında Hasan Kadri Albayrak ve Recep Hocama, bu 42 öğrencimizi gece gündüz emek verip yetiştiren tüm Atatürk Ortaokulu öğretmenlerimizin hepsine çok teşekkür ederiz. Başarı Atatürk Ortaokulunundur” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin