Eğitim
Giriş Tarihi : 12-05-2016 15:25   Güncelleme : 12-05-2016 17:03

Bilgi Şöleni Sona Erdi

İlçemiz Ortaokullar arasında yapılan ''Bilgi Şöleni'' çekişmeli anlara sahne oldu

Bilgi Şöleni Sona Erdi
 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''Bilgi Şöleni'' yarışması bugün yapılan fen teknoloji, genel kültür ve sosyal bilgiler dallarında yapılan yarışmalar sonucunda sona erdi.

Kapalı Spor Salonunda, ilçemiz ortaokulları arasında yapılan bilgi şölenine Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutan Vekili Jan.Ast.Sub.Kıd.Baş.Çvş Hakan Aydemir, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Oldukça çekişmeli geçen bilgi yarışmasında öğrencilere her dersten 20 soru yöneltildi. İlk olarak Fen ve Teknoloji dersinde yapılan bilgi yarışmasında Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu birinci, Atatürk Ortaokulu ikinci, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu üçüncü ve Belören Ortaokulu dördüncü oldu.

Daha sonra genel kültür branşında yarışan okullar arasından yine Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu 200 tam puan alarak birinciliği elde etti. İkinci Belören Ortaokulu olurken, üçüncü Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü Atatürk Ortaokulu oldu.

Öğleden sonra yapılan oturumda öğrenciler, Sosyal Bilgiler branşında yarışarak ter döktü. Belören Ortaokulu yarışma sonunda birinci oldu. İkinci Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, üçüncü Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü Atatürk Ortaokulu oldu.

Dereceye giren okullara hediyelerinin verilmesinin ardından çekilen toplu hatıra fotoğraflarıyla ''Bilgi Şöleni'' sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül