Eğitim
Giriş Tarihi : 31-05-2019 15:29   Güncelleme : 31-05-2019 16:11

Bir Destansın Sen Anadolu

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinin de dahil olduğu 48 ilde 81 okulun yaptığı ortak çalışmayla resim sergisi açıldı

Bir Destansın Sen Anadolu

18 Mart Çanakkale Zaferinin önemi ve Milli Mücadelemizin 100. Yılının daha iyi kavranılması, milli ve manevi değerlerimizin yaşarak öğrenilmesi için düzenlenen projenin “Bir Destansın Sen Anadolu” resim sergisi 31 Mayıs 2019 tarihinde Gerze Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti.

Proje 48 il 81 okulun katılımıyla gerçekleşti. Milli Mücadelenin ilk adımı olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı dolayısıyla yürütülen projede, her ilde öğrenciler kendi yaşadıkları şehirlerin anıtlarını ziyaret ederek fotoğraf çekti. İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi de bu projede yerini aldı.

İlçemizde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi tarafından yürütülen sergi açılışı, Gerze Kaymakamı Murat Güven ve Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un kurdele kesmesinin ardından gerçekleşti.

Okul müdür Mustafa Ataman, ilçemiz kaymakamı Murat Güven, Belediye Başkanı Cevat Şensoy , ilçe protokolü ve diğer katılımcılara  fotoğraflar hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ayrıca Okul Müdürü Mustafa Ataman, projeyi yürüten Almanca Öğretmeni Fadime Ünsal’a ve öğrencilerine vermiş oldukları emek için teşekkür etti.

Etkinlik, sergi önünde çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AdminAdmin